Premis Solidaris???

Publicado: diciembre 2, 2014 en Uncategorized
Etiquetas:,

Avui llegia amb sorpresa com l’ajuntament de Manlleu, conjuntament amb CCOO, després d’una renyida votació, ha atorgat el premi a la Solidaritat i Convivència Paco Estrella a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Una notícia que m’ha semblat fora de tota lògica si tenim en compte que el premi l’hi ha adjudicat després de superar en les votacions a la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH).

El premi va néixer, com el seu propi nom indica, per premiar a títol individual o col•lectiu als qui s’haguessin destacat pels seus actes solidaris i/o per treballar en millora de la convivència, i està clar l’ANC, contra la qual no tinc cap aversió, es destaca principalment per la seva cerca de la solidaritat i pel seu pertinaç treball a favor de la convivència (ironitzant).

Si qui dóna nom al premi, aquest català d’adopció, sindicalista, militant del PSUC, que es va caracteritzar durant tota la seva vida per la seva bondat i solidaritat, aixequés cap és més que probable que corregués a gorrazos als qui s’han decantat per l’ANC per sobre de la PAH.

No li trobo cap lògica, i actes com aquest em fan tenir poca confiança en part de la ciutadania d’aquesta terra que prioritza ideologies a necessitats. A hores d’ara ja tots sabem qui és la PAH, i fins a on ha arribat la seva labor i implicació, però segons sembla per a una part dels ultraconservadors habitants de Manlleu i de la nostra comarca consideren més solidària la labor de l’ANC. Espero que aquells que han decidit donar el seu suport amb aquest premi, encara que no tingui dotació econòmica alguna, a l’Assemblea no tinguin necessitat de recórrer a la PAH buscant la seva ajuda perquè la usura dels bancs o l’impagament del seu lloguer els hagi portat a ser desnonats, però de haver de recórrer descobriran el que és ser solidari i treballar de manera altruista en ajuda dels altres, ja que si algú es mereix tots els premis haguts i per haver-hi aquestes sense cap dubte són les meravelloses persones que formen la PAH.

_____________________________________________________________________________

Hoy leía con asombro como el ayuntamiento de Manlleu, conjuntamente con CCOO, tras una supuesta reñida votación, ha otorgado el premio a la Solidaritat i Convivència Paco Estrella a la Assemblea Nacional Catalana (ANC). Una noticia que me ha parecido fuera de toda lógica si tenemos en cuenta que el premio se lo ha adjudicado tras superar en las votaciones a la Plataforma de Afectados por las Hipotecas (PAH).

El premio nació, como su propio nombre indica, para premiar a título individual o colectivo a quienes se hubieran destacado por sus actos solidarios y/o por trabajar en mejora de la convivencia, y como está claro la ANC, contra la que no tengo aversión alguna, se destaca por su búsqueda de la solidaridad y por su pertinaz trabajo a favor de la convivencia (ironizando).

Si quien da nombre al premio, este catalán de adopción, sindicalista, militante del PSUC, que se caracterizó durante toda su vida por su bondad y solidaridad, levantara cabeza es más que probable que corriera a gorrazos a quienes se han decantado por la ANC por encima de la PAH.

No le encuentro lógica alguna, y actos como este me hacen tener poca confianza en parte de la ciudadanía de esta tierra que prioriza ideologías a necesidades. A estas alturas ya todos sabemos quien es la PAH, y hasta donde ha llegado su labor e implicación, pero por lo visto para una parte de los ultraconservadores habitantes de Manlleu y de nuestra comarca consideran más solidaria la labor de la ANC. Espero que aquellos que han decidido dar su apoyo con este premio, aunque no tenga dotación económica alguna, a la Asamblea no tengan necesidad de recurrir a la PAH buscando su ayuda porque la usura de los bancos o el impago de su alquiler les pueda llevar a ser desahuciados, pero de ser así descubrirán lo que es ser solidario y trabajar de manera altruista en ayuda de los demás, porque si alguien se merece todos los premios habidos y por haber esas sin lugar a dudas son las maravillosas personas que forman la PAH.

MSNoferini

PAH osona

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s